Beauty Box June

Beauty box #lfjetsetter

Cao svima!
Vreme je za junski Beautybox. Ovog meseca lookfantastic.com je kreirao beautybox za jet setter’s nacin zivota. Svi proizvodi su pakovani u velicinu koja je dovoljna za putovanje.

BeautyboxJun_07

Ako niste upoznati sa svetom Beautybox-a bicete uskoro! Svakog meseca cete dobiti novu kutiju sa novim kozmetickim proizvodima. Ovo je lak i zabavan nacin otkrivanja novih proizvoda.

Dizajn junske kutije se savrseno uklapa sa temom meseca.

BeautyBox Cosmetics

Mr. Blanc, Minty Fresh Teeth Whitening Strips – imam odlicno iskustvo sa Crest trakicama za izbeljivanje, radoznala sam da probam i ove.

beautybox mrBlanc

Naobay, Oxygenating Cream Moisturizing – Krema koja obezbedjuje trajnu hidrataciju, i ostavlja meku kozu. Pogodna za osetljivu kosu.

Naobay Oxygenating Cream Moisturizing

Korres, Showergel Bergamot Pear – Sadrzi vitamin B2, aloja veru i vitamin B5 koji regenerise celije koze i odrzava je mladom.

Korres Showergel Bergamot Pear

Caudalie, Premier Cru The Eye Cream – Specijalno formulisana za najosetljiviji deo lica. Poboljsava i ispravlja podocnjake, bore i nadutost, ostavljajuci podrucje oko ociju mladje i sjajnije.

Caudalie Premier Cru The Eye Cream

Dead Sea Spa Magik, Beauty Balm – Hidrantna krema koja ce vam pomoci da sakrijete nedostatke. Sa vitaminom C koji pomaze proizvodnju kolagena i vitamin E, mocni antioksidant koji popravlja i stiti kozu.

Dead Sea Spa Magik Beauty Balm

Cowshed, Moisturising Hand Creme – Ova krema za ruke je napravljena od kamilice, grejpfruta i cimeta. Obezbedjuje hidrantnost suvim rukama i brzo upija.

Cowshed Moisturising Hand Creme

Tan Organic, Self Tan Oil – Pomaze vam da postignete prirodni ten koji ce trajati do 4 dana. Formulisano da hidrira kozu dajuci savrsen ten. Ulje daje zdrav sjaj, bez obzira na godisnje doba.

Tan Organic Self Tan Oil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *