Laserska epilacija

Iskreno, ovo su najbolje uložene pare ikada. Nema te kozmetike, odevnog predmeta koji vredi investicije “ubijanja” one napasti zvane dlake.
Verujem da svetlim ženama sa tankim dlakama ne pretstavlja toliki problem ali meni obzirom da sam crna i da su dlake bile relativno jake brijanje i depilacija su mi oduzimali mnogo vremena i para.
Neke drugarice su pokusavale sa ipl-om ali iz onoga sto sam ja imala prilike da vidim uspesnost epilacije ipl-on nije ni prineti onom obavavljenom laserom. Moram da napomenem sto ce vam i svaki lekar reci da su rezultati individualni i da garancije nema, mada najbolji efekti se postizu sa tamnim dlakama uz koje bi idealno bila svetla do umereno svetla koza.
Novi laseri daju dobre efekte i sa drugim kombinacijama koze i dlaka, ali ako imate jako tamne dlake nema brige resicete se napasti na ovaj način.
Ja sam pocela 2012 sa epilacijom i  uradila sam po 3 puta prepone, pazuh i listove i prezadovoljna sam rezultatom. Pojavi se koja dlaka ali to nije ni 5% od onoga sto sam imala. Jedino su dlake na pazuhu upornije, a i dlake na gornjem delu tela se teze uklanjaju.

Lasersku epilaciju sam radila u laser centar Dr. Sofija Malbasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *